09.11.2023

eQ:lle hopeasija ’Best ESG Private Equity Initiative (LP) ’ –kategoriassa

Private Equity Exchange & Award

eQ sai tunnustusta tekemästään ESG-työstä voittamalla hopeapalkinnon ’Best ESG Private Equity initiative’ -kategoriassa (rahastosijoittajat -sarja)
Private Equity Exchange & Awards tapahtumassa Pariisissa tällä viikolla. Kilpailuun osallistuu vuosittain iso joukko nimekkäitä, eurooppalaisia pääomasijoitusalan toimijoita, ja kokeneista pääomasijoittajista koostuva tuomaristo valitsee voittajat.

eQ on tehnyt ESG-työtä systemaattisesti jo pitkään, mutta etenkin viime vuosien aikana aktiivista ja konkreettista kehitystyötä on tehty paljon.  eQ on itse kehittänyt ESG-prosessiaan ja tekee paljon työtä rahastomanagereidensa kanssa. Lisäksi eQ jakaa informaatiota koko omalle managerikentälleen ja vaikuttaa PE ESG:n kehitykseen. Yksi esimerkki tällaisesta työstä on rahastomanagereille pidettävät ESG-aiheiset webinaarit, joissa eQ:n vastuullisen sijoittamisen kyselyn tulokset käydään läpi ja rahastomanagerit / portfolioyhtiöt jakavat omia, parhaita käytäntöjään myös muille tiedoksi. Nyt saatu kansainvälinen tunnustus ja hyvin positiivinen palaute rahastomanagereilta kannustaa jatkamaan aktiivista ESG-työtä PE-kentässä.