eQ konsernissa työskentelee yhteensä noin 100 rahoitusalan ammattilaista. Olemme ketterä, dynaaminen ja innovatiivinen suomalainen toimija, joka haluaa olla myös hyvä työpaikka ammatti­taitoiselle henkilöstöllemme.

Avoimet työpaikat

Sijoitusjohtaja / -manageri rinnakkaissijoituksiin
eQ Varainhoito Oy, Pääomasijoitukset

eQ:n pääomasijoitustoiminta kasvaa ja haemme rinnakkaissijoituksiin sijoitusjohtajaa / -manageria. Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan pääomarahastovarainhoidon eturiviin!

eQ Varainhoidon pääomasijoitustiimi on yli 20 vuoden kokemuksellaan yksi kokeneimpia pääomarahastosijoitustiimejä Pohjoismaissa. Asiakkaamme ovat kotimaisia, ammattimaisia sijoittajia ja hallinnoimme yhteensä 4.1 miljardia euroa asiakasvaroja pääomarahastojen ja varainhoito-ohjelmien kautta. Manageriverkostomme on laaja ja kansainvälinen, koostuen sekä parhaista paikallisista että sektorifokusoituneista tiimeistä. Rahastojemme kautta sijoitamme vahvasti kasvaviin ja kannattaviin pk-yrityksiin Pohjois-Euroopassa uusien rahastojen, jälkimarkkinoilta ostettujen rahastojen sekä rinnakkaissijoitusten kautta. Olemme yrittäjähenkinen organisaatio ja arvomme mukaisesti suoraselkäisiä, avoimia, aikaansaavia ja osaavia.

Tehtävässäsi etsit rinnakkaissijoitusmahdollisuuksia suoraan kohdeyhtiöihin pääosin eQ:n olemassa olevilta managereilta mutta rakennat myös verkostoa muihin managereihin / sijoittajiin ja neuvonantajiin hankevirran edistämiseksi. Rooliin kuuluu rinnakkaissijoitushankkeiden analyysi, neuvottelu ja toimeenpano sekä toteutuneiden sijoitusten monitorointi osana eQ:n seitsemän hengen pääomasijoitustiimiä.

Omaat yliopistotutkinnon sekä vähintään viiden vuoden työkokemuksen. Sinulla on kokemusta yrityskaupoista esimerkiksi neuvonantajana tai sijoittajana. Osaat analysoida, valmistella ja perustella sijoitushankkeita. Sijoitusperspektiivisi on pitkäjänteinen ja analyyttinen ja olet kiinnostunut sijoitusmaailmasta sekä eri toimialojen toimintaympäristöistä.

Uusien kontaktien luominen on sinulle helppoa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta ymmärrät myös tiimityöskentelyn tärkeyden osana päätöksentekoa. Olet huolellinen, aikaansaava ja kunnianhimoinen. Sijoituskenttämme on kansainvälinen, joten kielitaidot ovat plussaa.

  • Ajankohta ja kesto: Vakituinen työsuhde
  • Palkka: Kokemuksen ja koulutuksen mukaan
  • Työn sijainti: Helsinki, Aleksanterinkatu 19

Lisätietoja tehtävästä antaa Staffan Jåfs puh. 040- 8309045 tai staffan.jafs(at)eQ.fi.

Hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 16.8. 2024 mennessä, sähköpostilla osoitteeseen staffan.jafs(at)eQ.fi ja eQHakemukset(at)eQ.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman nopeasti.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Talousjohtaja
eQ Varainhoito Oy, Kiinteistösijoitukset

eQ:n kiinteistösijoitustiimiin haetaan talousjohtajaa! Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kiinteistövarainhoidon eturiviin.

eQ:n kiinteistörahastot ovat saavuttaneet vahvan markkina-aseman ja ovat yksi Suomen suurimmista kiinteistöomistajista. eQ:n kiinteistörahastoilla on tällä hetkellä yli 3 miljardin euron kiinteistöomaisuus. Dynaaminen työyhteisö hakee nyt vahvistusta.

Päätehtävä on toimia kiinteistösijoitusten taloustoimintojen johtajana. Tehtävä on sekä strateginen että operatiivinen. Haemme aktiivista ja kokenutta talous- ja rahoitusalan ammattilaista, joka on tärkeä osa kiinteistövarainhoitoa sekä linkki eQ:n sisäisiin hallintotoimintoihin (mm. ulkoinen laskentatoimi ja arvonlaskenta) ja yhteistyökumppaneihin.

Etsimme henkilöä, jossa yhdistyy kokonaisuuksien hallinta sekä tarkkuutta vaativa ymmärrys ja kiinnostus yksityiskohdista. Tehtävän hallitsee parhaiten monipuolisista kiinteistöalan talous- ja rahoitustoiminnoista ja niiden johtamisesta kokemusta omaava ammattilainen.

Toivomme, että talous, analytiikka, rahoitus ja johtaminen ovat kiinnostuksesi kohteita ja sinulla on aikaansaava, tehokas ja huolellinen työskentelytapa. Erinomaiset ihmissuhdetaidot ovat tärkeä ominaisuus ja viihdyt ammattilaisten dynaamisessa organisaatiossa.

  • Ajankohta ja kesto: Vakituinen työsuhde
  • Palkka: Kokemuksen ja koulutuksen mukaan
  • Työn sijainti: Helsinki, Aleksanterinkatu 19

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Estovirta, 050 5936 194 tero.estovirta(at)eQ.fi

Hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoivomuksen pyydämme lähettämään 19.8 2024 mennessä, sähköpostilla osoitteeseen tero.estovirta(at)eQ.fi tai eQHakemukset(at)eQ.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman nopeasti.


_______________________________________________________________________________


Mikäli haluat lähettää vapaamuotoisen työ­hakemuksen, lähetä se osoitteella eQHakemukset(at)eq.fi, otsikoksi "Avoin hakemus". eQ säilyttää tiettyyn tehtävään osoitettuja työhakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja kahden vuoden ajan hakuajan päättymisestä lukien. Avoimia hakemuksia ja niihin liittyviä henkilötietoja eQ säilyttää puolestaan 12 kuukautta hakemuksen jättämisestä lukien. Lue lisää työnhakijoiden henkilötietojen käsittelystä rekrytointirekisterin tietosuojaselosteesta.